Het was een volle bak. Veel genomineerden waren al dan niet met hun partners afgereisd naar Geldrop alwaar onder het genot van een heuse wijnproeverij de prijzen werden uitgereikt. De tafel stond vol met prijzen en het aantal bedroeg beduidend meer dan vorige jaren. De reden: door het besluit van de laatste ledenvergadering worden er meer prijzen per klasse beschikbaar gesteld. Door dit besluit wordt het deelnemen aan de verschillende kampioenschappen extra aantrekkelijk gemaakt. 

De voorzitter wist op enerverende wijze de genomineerden en hun partners van informatie te voorzien en tussen de prijsuitreiking door werden de aanwezigen op leuke en leerzame wijze door Richard Jetten van “tijd voor wijn” voorzien van informatie over Chileense en Argentijnse topwijnen. De glazen werden gevuld, naar de wijn gekeken, gewalst, geroken, geproefd en als het goed is weer voor een deel in het kwispedoor (het spuugbakje) uitgespuugd. Na afloop verdrongen zich een aantal aanwezigen om bij Richard hun favoriete wijnen aan te schaffen. Heeft u interesse, kijk dan op www.tijdvoorwijn.nl .

Door de sponsorgelden van General Motors (zie onze website voor de presentatie van de Opel GT) was het mogelijk om aan de aanwezigen een klein en in een speciale oplage voor deze middag vervaardigd presentje in de vorm van een stoffen badge met het NRF logo voor op de kleding mee te geven.

Samenvattend kijken wij terug op een heel geslaagde middag.

 


Klik hier voor het fotoalbum.
Â