In Memoriam Bertus Raats

Tijdens het uitoefenen van één van zijn vele hobby’s werd Bertus Raats plotseling uit ons midden weggerukt.
Bertus was, samen met zijn maat Paul van Os, bezig met het oprollen van “zijn” traject van de ROZ Classic toen zij frontaal werden aangereden door een bedrijfsbusje. Helaas heeft Bertus deze aanrijding niet meer overleefd. Paul ligt op dit moment nog in een ziekenhuis in Doetinchem maar het ziet er naar uit dat hij binnenkort terug mag naar Amsterdam.
Velen van u kennen Bertus als een bevlogen rittenrijder. Een echte Amsterdamse oude rot, die niet alleen een kei was in het rijden van kaartleesritten maar ook zijn faam had verdiend met het uitzetten van allerlei ritten.
Hij is lid geweest van o.a. De Wegkruisers, De Polderrijders, Rac Amsterdam ASV KLM Mac (allemaal opgeheven verenigingen) en was lid de AMAC en Stichting Auto Sportief.
Hij was een man met zijn hart op zijn tong, goudeerlijk en een gouden hart. Altijd in voor een goede grap of een goed verhaal. Kortom een zeer prettig mens om mee om te gaan met een geweldige kennis van zaken. Aldus een beschrijving van een van zijn vele kennissen.
Wij wensen zijn vrouw, zijn kinderen en kleinkinderen veel sterkte toe in deze moeilijke dagen.
Namens het bestuur van de Stichting Auto Sportief
Dick Brouwer.