Op zaterdag 16 januari jongstleden heeft wederom de jaarlijkse NRF prijsuitreiking plaatsgevonden. Op deze feestelijke prijsuitreiking wordt aan de diverse prijswinnaars eremetaal uitgereikt in Nationale, Regionale en Klassieke Kampioenschappen NRF 2009.

 De gelukkigen vindt u terug op de site van de NRF zowel in geschrift als op foto.
 Omdat wij weten dat een dagje prijsuitreiking NRF garant staat voor een zeer gezellige dag, waarbij het afgelopen rittensportjaar nog eens onder de loep wordt genomen, hebben wij geen moment hoeven twijfelen en hebben we ons meteen opgegeven.
 Ieder jaar vindt de prijsuitreiking weer op een andere plek plaats in het land. Dit jaar in Breda bij het Bouvigne Paradijs Breda.
 Nu wisten we ons te herinneren dat Breda verkozen is tot 'Beste binnenstad van Nederland’. De Brabantse stad was samen met Den Haag en Maastricht genomineerd voor de titel beste binnenstad in de categorie grote steden. Om dan vervolgens als winnaar uit de bus te komen was voor ons voldoende reden om tijdig af te rijden naar het centrum van Breda zodat we voor de prijsuitreiking nog even de binnenstad konden bezoeken. Inderdaad een fraaie doch compacte binnenstad met een historische sfeer en fijne winkelstraten.
 Na een paar uurtjes (enkele euro’s lichter en de kofferbak vol) was het tijd om op zoek te gaan naar de feestlocatie. De ontvangst bij het Bouvigne Paradijs Breda was vanaf 14:00 uur en begon met een zelfgekozen drankje. De voorzitter nam het woord en opende de dag. Op een lichte en humorvolle wijze werd het jaar 2009 geanalyseerd en aansluitend begon het uitreiken van de diverse prijzen.
 Na het uitreiken van het eremetaal kon zo rond 16:00 uur gestart worden met   een verrassend "Dinch"-buffet: dit was een volledig (Japans) buffet waarvan een ieder naar harte kon genieten. En dat hebben we gedaan! En velen met ons!
 Voor de fijnproevers onder ons was ook de Nederlandse keuken vertegenwoordigd middels friet, frikadellen en bitterballen.
 Kortom voor ieder wat wils en onderverdeeld in een voorgerechten-, hoofdgerechten- en nagerechten-buffet. Hoewel het ons opviel dat niet iedereen noodzakelijkerwijs deze volgorde aanhield!
 We hebben heerlijk gegeten en genoten van een ontspannende middag. Rond 18:30 uur was het moment gekomen om afscheid te nemen, het pand te verlaten en weer huiswaarts te keren.
 Op de terugweg zijn we dankzij het overvloedige buffet de diverse wegrestaurants maar links gepasseerd en zijn we aanhoudend de asfaltweg blijven volgen (systeem: kortste route) naar huis.
 Bestuur, jullie zijn er ook dit jaar weer in geslaagd om een activiteit te organiseren die letterlijk bij iedereen in de smaak is gevallen!
 Tot volgend jaar!
 Cindy Thal & Ludo Cretz