NATIONALE TEAMRIT

KAARTLEZEN

2010

                           

Zaterdag 11 december

Met als wedstrijdgebied de Betuwe, organiseert ASC De Baronierijders op zaterdag 11 december de 47e Teamrit Kaartlezen. Uitzetters zijn de routiniers Anton Aarden en Henk Meijerink. Ook in 2006 namen ze de Teamrit voor hun rekening. Nadat vorig jaar voor het eerst bij het kaartlezen een team bestond uit twee equipes, bleek dat zo bij de rijders aan te slaan, dat in 2010 op deze weg wordt verder gegaan. Elk team is samengesteld uit een rode en een blauwe equipe. 

 

De Teamrit Kaartlezen bestaat uit een ochtend- en een middagtraject. In de ochtend rijden de deelnemers een puntenrit (constructie). Voor de middag staat een grensbenadering op het programma. De twee equipes rijden met elkaar op in hetzelfde wedstrijdgebied. Gekleurde lijnstukken, die alleen door de desbetreffende equipe in de constructie opgenomen mogen worden, zorgen voor een onderscheid in de rijopdrachten.

 

Start, rust en finish zijn in partycentrum Betuwe Boulevard te Beesd. Het eerste team start rond de klok van 09.00 uur. De rij-tijd van elk traject is 2½ uur. Tussen de twee trajecten is een verplichte rust van een uur. De kosten van de lunch zijn bij de prijs van het inschrijfgeld inbegrepen. ASC De Baronierijders ziet u op 11 december graag aan de start in het centraal in Nederland gelegen Beesd.

 

                                   Bijzonderheden Teamrit Kaartlezen

Datum Zaterdag 11 december 2010 
Uitzetters Anton Aarden (punten) en Henk Meijerink (grensbenadering) 
Narijders Uitzetters elkaars traject + Geert van Someren 
Rijtijden Twee maal 2½ uur (tussen 1e en 2e traject een uur rust) 
Inschrijven Uiterlijk 7 december 2010 via de website www.baronierijders.nl
Inschrijfgeld € 80,00 per team (prijs is inclusief lunch voor de 4 teamleden)
Start en finish

Partycentrum Betuwe Boulevard, A. Kraalweg 34, 4153 X.

Het eerste team start om 09.01 uur 

 Prijzen                        Team +  individuele prijzen

                                                                                                                            

Voor meer organisatorische informatie kunt u zich wenden tot Sandra van der Borst (T 0162-471148;

E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of voor de rit zelf tot Henk Meijerink (T 030-6034358)