I N         M E M O R I A M

 

Op 24 januari 2013 ontvingen wij van het bestuur van MAC Delfia het  trieste bericht dat hun  voorzitter, Theo de Held, na een kortstondig  ziekbed, op 22 januari 2013, is overleden.

Hierna volgt het door het Bestuur en sportcommissie van MAC Delfia opgestelde ’in memoriam’ van Theo.

 

Overlijden Theo de Held

In het najaar van 2012 kregen we geheel onverwachts bericht dat Theo ernstig ziek was. Op 22 januari 2013 is hij helaas, veel sneller dan we hadden gedacht, overleden. 

Hij begon met ritten rijden op de Zuid-Hollandse eilanden en in de zeventiger jaren werd hij lid van MAC Delfia. Vanaf dat moment werd hij bij de vele ritten overal in het land een graag geziene deelnemer.

Ook in het Belgische Kemmel was hij tientallen jaren een trouwe gast op camping Ypra. Van hem kwam de benaming ‘Kemmelburger’ voor de plaatselijke barbecuelekkernij.

Als voorzitter  deed Theo ook altijd de prijsuitreikingen na afloop van een MAC Delfiarit. Dat deed hij een cabareteske manier en er werd dan veel gelachen.

Met het overlijden van Theo verliezen we een markante persoonlijkheid binnen de rittensport. In maart 2013 zou Theo 25 jaar voorzitter zijn van MAC Delfia.

Wij gaan Theo erg missen.

 

Bestuur en sportcie MAC Delfia.

 

Het  bestuur van de Nederlandse Rittensport Federatie, sluit zich bij de bovenstaande mooie woorden aan.  Wij wensen zijn vrouw Hennie, kinderen en kleinkinderen, heel veel sterkte bij het verwerken van dit verlies.

 

Bestuur NRF

A. (Ton) Povel, voorzitter                           C. (Sjef) Huijbregts, secretaris