Voor alle routebeschrijvers, puzzelritrijders en hopelijk ook kaartlezers met een creatieve benadering van vraagstukken ...

Nadat alle bescheiden van de Zonedroogrit waren verstuurd had u weer wat te doen maar sloeg de verveling bij de uitzetter al weer snel toe. Daarom is hij gaan sleutelen aan de 15 zones en heeft hij de Marathonpuzzeldroogrit in elkaar gezet, let wel een puzzelrit! Het woord 'Marathon' staat voor het grote aantal enkelvoudige vallen; veel puzzelvallen maar ook af en toe een reglementair valletje er tussen door.

De opzet van de rit doet denken aan de ritten voor het teamkampioenschap puzzelen in 2010 die toen in het Limburgse Hoensbroek werden verreden.

Om zoveel mogelijk deelnemers te krijgen is de rit zo uitgezet dat u de rit kunt verrijden of via het DRR of via het BRR, of via het Puzzelreglement Midden Nederland; kortom, voor 'elck wat wils' want in combinatie met het Bijzonder reglement dekt elk van de hierboven drie genoemde reglementen apart de gehele lading van deze rit.

De mogelijkheid bestaat weer om solo of als equipe in te schrijven; echter,

De solo-inschrijvingen verdienen bij de uitzetter de voorkeur zeker in de A-klasse omdat het natuurlijk een ander niveau is dan de voorgaande Zonedroogrit en het ook wel eens leuk is om je eigen ding te doen hoewel dat door de uitzetter moeilijk is om te controleren tenzij deelnemers die doorgaans een equipe vormen  identieke kaarten inleveren; dan wordt er een equipekaart van gemaakt.

De bedoeling is in ieder geval dat er ook weer eens gelachen kan worden in deze barre tijd…☺

Naast de A- en de B-klasse zijn nu ook de C-klasse-deelnemers welkom!  Meedoen kost niets meer dan tijdsinspanning.  De inzendtermijn sluit op vrijdag 12 maart 2021, 20.00 uur.

Via deze link kunt u het geheel downloaden (zip formaat)